21 Aralık 2011 Çarşamba

Odeon Sanat Akademisi: Odeon Sanat Akademisi

Odeon Sanat Akademisi: Odeon Sanat Akademisi: Ümitköy 1943.cad No: 20 Ankara Piyano gitar keman bateri Resim Heykel Seramik Dans Bale Tiyatro Partievi Fotografcılık Güzel sanatlara ve...

3 yorum:

  1. Haftanın 3 günü, seçtiğiniz enstrüman ile,piyano,gitar,keman,bateri derslerimize Odeon eğitim kalitesi ile, bu yaz döneminde başlayabilir veya geliştirebilirsiniz.

    Bu programda yer alacak öğrencilerimiz,daha ekonomik bir programla, enstrüman çalmayı öğrenecek, sanatın içinde yer alacak.

    Odeon yaz programında, piyano dersi,keman dersi,bateri dersi,gitar dersi,flüt dersi, resim, dans ve bale branşları yer almaktadır.

    Odeon Akademi de, tüm branşlar, konservatuvar dan mezun olmuş , pedogojik ve tecrübe olarak, Odeon sistem ve müfredatlarına hakim eğitmenler tarafından dersler verilir.

    Odeon da, her zaman hedefe yönelik, hangi seviyede olduğunuzu ve ne kadar zaman da neler yapabilceğiniz, eğitim sistemimiz için de bilirsiniz.

    Odeon da alınan tüm eğitimler, hem Milli Eğitim bakanlığı, hemde uluslararası Akademiler'in eğitim methotları ile verilmektedir.

    Odeon Sanat Akademisi, öğrencilerine, yurt içinde, yurt dışında, tanınan ve özellikle yurtdışındaki okulların istediği, sertifikalara sahip olacağınız imkanları sizlere sunar.Alacağanız eğitimleri belgendirmeniz,seviyelerinizin bilinmesi açısından da önemlidir.

    Piyano kursu, Gitar Kursu, Keman kursu, bateri kursu, Resim kursu, Dans kursu, Bale kursu Ankara Ümitköy deki, 1200 m2 lik,Odeon binamızda, konservatuvar kalitesindeki okulumuzun son derece sağlıklı,MEB onaylı, sınıflarında yapılmaktadır.

    Kurs saatleriniz dışında, her zaman Odeon da çalışabilceğiniz etüt yapabileceğiniz imkanlara sahip olursunuz.

    Bu yaz boş geçmesin.

    YanıtlaSil
  2. Neden Odeon
    SANAT KARİYERİNİZ ODEON DA TEL: 235 37 97

    Odeon Sanat Akademileri, kuruluşundan beri prensip ve müfredatlarından asla ödün vermeyen yapısı ile, bugüne kadar yüzlerece gencimizi, müzik, resim, dans, branşlarında yetiştirmiş ''Donanımlı İnsanlar Olacağız '' sologanı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

    Sanat branşları konusunda uzamanlaşan kadroları ile, her zaman örnek eğitim kurumu olma hedefimiz, TC MEB e bağlı, ayrıca İngiliz Tirinty Guildhall,Rock School, Akademilerinin sınav merkezi olup uluslararası sertifikalar vermektedir. Yurt içinde ve Yurt dışında geçerli bu sertifikalara sahip olmak hem aldığınız eğitimi belgelendirmek hemde seviyenizi tespit etmek açısından çok önemlidir.

    Piyano dersi,Keman dersi,Bateri dersi,Elektro gitar dersi,Klasik gitar dersi,Bas gitar dersi,Resim dersi,Desen dersi,Dans dersi,Bale dersi,Tiyatro Drama dersi,bünyesinde Tiyatro sahnesi, prova ve kayıt stüdyosu olan, Parti evi, Müzik aletleri satışı, Cafe'si ile sanatla iç içe, zamanınızın geçeceği bir ortam sunmaktadır.

    Giderek artan öğrenci sayısı, müzik resim dans tiyatro branşları ile tüm Türkiye de, büyük merkezlerde, Odeon olarak sizlerle olmayı planlıyoruz.

    Herkes bir enstruman çalabilir ...

    Odeon Sanat Akademisi yeteneği, çalışmayı ve yaratıcılığı esas alan yapısı ve
    herkesin bir enstrüman çalabileceği inancıyla kurulmuştur.

    Profesyonel eğitim kadrosu ve iyi bir eğitim...

    Türkiye'deki sanat eğitimi konusunda yaşanan derin boşluğu doldurmak amacıyla
    profesyonel kadrosu ve yenilikçi bakış açısı ile kurulmuş olan Odeon Sanat Akademisi'nde iyi bir sanat eğitimi alabilir ve sanat kariyeri hedeflediklerinize ulaşabilirsiniz.

    Hayatında amatör ya da profesyonel olarak müziğe yer vermek isteyen herkesin, sağlam bir alt yapı edinerek keyifli bir düzeye ulaşmalarını sağlamak ve müzik sektöründe aranan iyi müzisyenler yetiştirmek temel hedefimizdir. Bu nedenle kendi branşlarında ülkemizin en saygın ustaları bir araya gelmiş ve ODEON sıradışı bir kadroya sahip olmuştur.

    Amacınız müzik sektöründe kariyer mi yapmak?

    Müziği hobi olarak düşünüyor ve sevdiğiniz şarkıları sevdiğiniz bir müzik aletiyle çalabilmek mi istiyorsunuz?

    Boş zamanlarınızda müzik kültürünüzü mü geliştirmek istiyorsunuz?

    Yoğun iş ortamından bunaldınız, biraz rahatlamak için arayış içinde misiniz?
    ODEON'da bütün bunlar
    için çok özel programlar var..

    Neden Özel Ders?

    Birebir eğitim, diğer öğrenme metodlarının en etkili biçimidir. Eğitimci, birebir eğitimde, ders boyunca bütün dikkatini öğrenci üzerinde yoğunlaştırma şansına sahiptir. Bu şekilde eğitimci, öğrencinin öğrenme alışkanlıkları ve bilgi seviyesini kolaylıkla anlayabilir ve ders programını ve dersin işleniş biçimini öğrenciye uygun olarak düzenleyebilir.

    Özel dersin farkı öğrencinin kendisine uygun çalışma sisteminde ve zamanlarda dersleri öğrenmesidir. Eğitmenler bir konunun öğrenci tarafından iyice kavrandığına kanaat getirdikten sonra yeni konuların öğretimine geçerler. Özel derste öğrenciler istedikleri kadar temel veya karmaşık soruları sormakta özgürdürler

    Öğrenme potansiyeli kişiden kişiye çok farklılık gösteren bir olgudur. Birebir özel ders, ders zamanlarını, ders programını ve dersin işleniş metodunu kişiye göre düzenlenmesini sağlaması açısından çok etkili bir yöntemdir.

    piyano kursu,keman kursu,gitar kursu,bateri kursu,resim kursu,dans kursu,bale kursu,prova stüdyosu,tiyatro


    Etiketler : Piyano Bölümü Gitar Bölümü Keman Bölümü Bateri perküsyon bölümü Resim bölümü Dans Bale bölümü Tiyatro Drama bölümü Gitar kursu piyano kursu bateri kursu keman kursu resim kursu dans kursu bale kursu bölümleri Ankara Ümitköy Odeon da

    YanıtlaSil


  3. Piyano kursu, hafta içi veya haftasonu öğrencilerimizin gün ve saatlerine göre yapılmaktadır.

    Piyano dersi, birebir olarak, TC MEB ve TRINITY GUILDHALL İngiliz Akdemileri müfredatları ile seviyelerine göre eğitim verilmektedir.Piyano kursuna ,başlanğıç seviyesi, orta seviye veya ileri seviyelerden başlayabilirsiniz.

    Erken yaşlardan itibaren müzik sevgisi kazanmak ve müzik eğitimi almak çocuklara çok önemli faydalar sağlar.Temel enstrümanlardan olan piyano, başlanğıç için en uygun enstrümandır.

    1. Müzik öğrenmek beynin dil ve muhakeme ile ilgili bölümlerinin gelişmesine yardımcı olur. Erken yaşlarda alınan müzik eğitimi çocuğun beynindeki dil ve muhakeme ile ilgili bölümün gelişmesine katkı sağlar. Beynin doğumdan sonra uzun yıllar boyunca gelişmeye devam ettiği biliniyor. Araştırmalar müzik eğitiminin beynin dilin işlenmesinde rol oynayan sol yarısını fiziksel olarak geliştirdiğini ve beyin hücreleri arasındaki bağlantıları artırdığını göstermiştir.


    2. Müzik ve uzamsal zeka (dünyayı doğru olarak algılayabilme ve nesneleri zihinde doğru olarak canlandırabilme kabiliyeti) arasında neden-sonuç ilişkisi mevcuttur. Birleştirilmesi gereken çeşitli ögelerin zihinde görsel olarak tasarlanabilmesini sağlayan bu zeka türü ileri matematik problemlerinin çözümünden kitap kaplamak gibi günlük olarak ihtiyaç duyulabilen her türlü sorunun çözümlenmesi için gereklidir.


    3. Sanat öğrenen çocuklar yaratıcı düşünmeyi ve problemleri modası geçmiş kural ve varsayımlara dayanarak değil, farklı çözüm yollarını düşünerek çözümlemeyi öğrenirler. Sanatta soruların hiçbir zaman tek bir doğru yanıtı yoktur.

    4. Araştırmalar sanat öğrenen çocukların standart akademik testlerde de daha başarılı olduklarını göstermiştir. Ayrıca yine araştırmalar sanat öğrenen çocukların lise ders notlarının diğer çocuklara kıyasla daha yüksek olduğunu da göstermiştir.

    5. Sanat öğrenmek çocukların farklı kültürlerle tanışmasını sağlar ve bu kültürlere mensup kişilere empati ve sevecenlikle ile yaklaşmayı öğretir.

    6. Müzik öğrenirken ayrıntıları özenle bir araya getiren ve iyi bir çalışmayı oluşturan unsurları öğrenen çocuklar sanatçı olmanın ne demek olduğunu da öğrenirler. Bu standartları kendi çalışmalarında da uygulamaları yeni bir mükemmellik düzeyini ve öğrencinin içsel kaynaklarını zenginleştirmesini gerektirir.

    7. Müzikte hata hatadır; enstrüman doğru sesi çıkarmıştır ya da çıkarmamıştır; notalar doğru çalınmıştır ya da çalınmamıştır; parçaya doğru giriş yapılmıştır ya da yapılmamıştır. Dolayısıyla sadece çok çalışarak başarılı bir performans göstermek mümkündür. Müzik öğrenimi ile çocuklar mükemmelliğe ulaşmak ve sıkı çalışmanın somut ödüllerini elde etmenin sürekli çaba göstermeyi gerektirdiğini anlarlar.

    8. Müzik öğrenimi ekip çalışması becerilerini ve disiplini de geliştirir. Bir orkestranın doğru sesleri verebilmesi için tüm oyuncuların tek bir hedef doğrultusunda uyum içinde çalışması gerekir ve bu da müzik öğrenimi konusunda kararlılık, provalara katılma ve egzersiz yapmayı gerekli kılar.

    9. Müzik öğrenmek iş yaşamında gerekli vasıfların geliştirilmesini de sağlar. Gözlem yerine "yapmaya" odaklandığından çocuklara dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar "nasıl yapmaları gerektiğini" öğretir. Esnek ve zengin bir kafa yapısına sahip, çok yönlü kişiler işverenler tarafından da tercih edilir.

    10. Müzik korkuları yenmeyi ve risk almayı da öğretir. Belli ölçüde kaygı iyi ve hayatta sık sık yaşanan bir şeydir. Bunla erken yaşlardan itibaren ve sık sık baş etmeyi öğrenmek ilerleyen yıllarda daha az sorun yaşanmasını sağlar. Risk alabilmek çocuğun potansiyelini tam olarak geliştirmesi için şart olan bir özelliktir.



    piyano kursu Ankara,piyano kursu ümitköy,piyano kursu çayyolu

    YanıtlaSil